Groene thee Natuurlijke genezing voor het lichaam

Groene thee-genezing is een betrouwbare nieuwe ontdekking voor ons op het westelijk halfrond in vergelijking met onze oosterse vrienden. Groene thee komt van de Camellia sinensis plant en in tegenstelling tot zwarte thee worden de bladeren niet gegist en heeft het dus grotere voordelen dan zwarte thee.

Door de jaren heen hebben wetenschappers onderzoek gedaan naar de eigenschappen van groene thee en hoe ze in het lichaam werken. Verschillende lichaamssystemen zoals het spijsverteringsstelsel, het integumentaire systeem en andere zijn allemaal doorzocht en de bevindingen zien er zeer positief uit.

Hoe groene thee-extract werkt met de huid

Een van de manieren waarop groene thee natuurlijke genezing voor het lichaam tot stand komt, is door het polyfenol, EGCG dat met de huid werkt cellen om te voorkomen dat ze worden beschadigd door UV-straling en andere elementen, waardoor de ondergang van huidkanker wordt voorkomen.

Hoe groene thee met het spijsverteringssysteem werkt

Groene thee heeft vele rollen te spelen in het spijsverteringsstelsel van bescherming tot gewichtsbeheersing. EGCG is zo'n krachtig chemisch bestanddeel dat het het risico op maagkanker met 50% vermindert, waarvan ik zeker ben dat u het ermee eens bent dat het een enorm cijfer is. Het vermindert ook slokdarmkanker met 6% en speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen prostaat-, maag- en darmkankers.

Wat gewichtsverlies betreft, kan groene thee het aantal calorieën dat je verbrandt in je lichaam verhogen en het vetmetabolisme verhogen om je te helpen van die extra kilo's af te komen die de neiging hebben om rond de maag of heupen te liggen.

Groene thee regelmatig innemen

Een regelmatige inname van extract van groene thee is belangrijk om je lichaam de bescherming te bieden waar ik het over heb gehad.

Vorig jaar was het de eerste keer dat ik groene thee nam in een supplementvorm, omdat ik toen niet bezig was met het nemen van supplementen. De reden dat ik van gedachten veranderde over het proberen van deze supplementen was vanwege het immuniteitsgetal van de natuurlijke levensbevorderende voedingsstoffen die er in zaten. Er zijn meer dan 70 die resveratrol, ginko biloba, aloë vera, curcumine en een groot aantal anderen bevatten die allemaal het potentieel hebben om te helen en het lichaam te beschermen.

Ik heb nooit meer gekeken sinds ik ze begon te nemen en ik merk dat ik nu meer energie heb dan vroeger. Het hebben van dit soort bescherming is gewoon verbazingwekkend omdat het je een grote gemoedsrust geeft, wetende dat je alles hebt gedaan wat je kunt om jong en gezond te blijven.

Natuurlijke genezing van groene thee werkt en neemt het als een gecombineerd supplement werkt nog beter, vooral als het is als het mijne dat een speciale darmlaag heeft om ervoor te zorgen dat geen van de goedheid verloren gaat in de maag maar dat het in staat is om te leveren ze rechtstreeks naar de dunne darm, waar ze goed kunnen worden opgenomen en afgeleverd aan het gebied in het lichaam waar ze het meest nodig zijn.

Bezoek vandaag nog mijn website www.total-supplements.info voor meer informatie over optimale gezondheid.Source by Karen A Graham